Seija jumppaa aivot vauhtiin aamuisin

Mitä teet Aspa Palveluissa?

Olen Aspa Palvelut Oy:n toimitusjohtaja ja arvata saattaakin, että työhöni liittyy mitä moninaisempia tehtäviä ja päivät ovat todella erilaisia. Kaikki työ toki lähtee siitä, että toteutamme Aspa Palveluissa strategiaamme ja omistajan odotuksia. Koen työni innostavaksi ja palkitsevaksi, yhteistyö ja yhdessä tekeminen kuvaavat tapaamme toimia.

Seija toteaa, että kaikkien toimiemme tulee tavoitella asiakkaillemme hyvää elämää ja siksi työ on erityisen merkityksellistä. Vahvan asiakas- ja ihmislähtöisen tekemisen vuoksi koen ylpeyttä saadessani johtaa tällaista yhtiötä.

Seija kokee tärkeänä osana työtään halun ylläpitää mahdollisuuksien mukaan suoraa yhteyttä asiakkaisiin, henkilöstöön ja asiakkaidemme läheisiin. 

Seija sanookin, että näin tiedän, miten meillä toimitaan ja mitä tapahtuu ja voin näin myös seistä omien sanojeni takana. Olen paljon mukana ratkaisemassa eri kokoisia yhteisiä haasteitamme. Tiedämme, että arjessa toimiminen ei ole aina helppoa, mutta on palkitsevaa, kun saamme yhdessä asiat rullaamaan.

Mitä haluaisit sanoa Villa Huvista?

Ensiksi haluan todeta, kun lähdimme toteuttamaan Villa Huvin asumispalveluja, päätimme, että Villa Huvista tulee siellä asuville asukkaille hyvä koti ja henkilöstölle hyvä työpaikka.

Seijalla oli aiempaa kokemusta Villa Huvista oltuaan mukana Fira:n talosuunnitteluvaiheessa. Seija on myös osallistunut tähän mennessä kymmenen vuoden ajan jokaiseen YIMBY tapahtumaan, joissa hän on tutustunut asukkaisiin ja heidän läheisiinsä.

Mielestäni asukkaiden läheiset ovat tärkeitä kumppaneita, he tuntevat asukkaat, heidän elämänsä ja tarpeensa ja on erityisen tärkeätä, että luotamme toisiimme. Opimme matkan varrella tuntemaan asukkaamme, mutta joskus voi olla, ettemme aina ymmärrä tai saa asukkaaltamme palautetta, esimerkiksi silloin asukkaan läheiset ovat tärkeä apu.

Seija sanoo, että ”elämä Villa Huvissa ei suju, jos emme tee hyvää yhteistyötä asukkaiden, läheisten ja henkilöstön kesken ja onnistumisen pitää olla meidän yhteinen tavoitteemme”.

Lisäksi Seija toteaa, jos tulee virheitä tai ongelmia, on ensi arvoisen tärkeää keskustella ja sopia, niin saamme yhdessä asiat kehittymään parempaan suuntaan.

Seija tuo myös esiin, että tiedonkulku Villa Huvissa on haasteellista, sitä pitää edelleen parantaa. Oman haasteensa tiedon ajankohtaiseen saavuttamiseen tuovat monikulttuurisuus, eriaikainen työ, monikielisyys, suuri joukko erilaisia ihmisiä ja erilaiset väärinymmärrykset.

Mitä haluaisit kertoa itsestäsi?

Seija toteaa, että ei varmaan ole uutinen, että urheilu on minulle tärkeää. Harrastuksiin kuuluu golf, juoksu, hiihto ja kiipeily, avannossakin käyn. Minulla on myös kova kilpailuvietti ja olen sitkeä, päättämästäni tavoitteesta en tingi, en anna periksi. Harrastin lentopalloa 35 vuotta, jossa pelipaikkani oli passari. Sekä joukkueurheilun, että yksilölajien kautta olen oppinut johtamista, jokaisen pelaajan tärkeyttä, mutta myös kovan ja pitkäjänteisen työn tekemistä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Omassa elämässään Seija on yksilönä tottunut tekemään sitkeästi työtä asettamansa tavoitteen saavuttamiseksi. Työn ohella opiskelu on ollut osa henkilökohtaista kehittymisen tavoitetta, fysioterapeutin ammatin jälkeen hän aikuisiällä opiskeli työn ohella yliopistossa terveystieteiden maisteriksi.

Seijan joka-aamuinen aivojumppa on HS:n sudoku, sillä aivot lähtevät käyntiin.

Seija toteaa ”joskus töihin lähtö uhkaa viivästyä, kun sudoku ei ota onnistuakseen”.

Sudokun lisäksi Seija ”jumppaa aivoja” lukemalla ja tekemällä käsitöitä, joita hän on tehnyt koko ikänsä. Rakkaiden tyttärien lisäksi iso paikka Seijan sydämessä on toisen tyttären koira-mummeli Helmi.

Takaisin