etäYIMBY 2023 liikunta- ja hyväntekeväisyystapahtuma on päättynyt  ja osanottaja määrä oli tänä juhlavuonna suurempi kuin koskaan ennen etäYIMBY tapahtuman historiassa. Mukana oli yli 300 henkilöä liikkumassa ja tukemassa Villa Huvin nuorten heidän virkistys- ja kerhotoimintaan.

Ylitimme asettamamme kilometritavoitteen 2500 km. Kilometrejä kertyi 2603 km ja varmasti enemmänkin koko tapahtuman aikana, koska kilometrimääristä kilpaili vain  15 % osallistujista. 

Kilometrejä kertyi perinteisten lajien osalta mm. pyöräily, juoksu, kävely, golf kuin myös hieman harvinaisempien lajien osalta kuten frisbeegolf, geokätketä, leijan lennättäminen, parkour ja metsäjälki. Kaikkien lajien yhteinen kilometrimäärä oli kerrassaan hieno suoritus!

etäYIMBY liikuntatapahtumassa palkitaan seuraavat henkilöt uniikeilla YIMBY villasukilla:

Kolme eniten kilometrejä keränneet henkilöt 

  • Petri Virolainen pyöräili 302 km
  • Jaana Kortelainen käveli ja pyöräili 181 km
  • Eero Valtonen käveli 134 km 

Erikoisin laji

  • Astrid Hoo- Parkour

Parhaat liikuntasuorituskuvat

  • Sylvia- Leijan lennättäminen
  • Katja Kaakinen- Midnight Run 

Suuret kiitokset myös tapahtuman suojelijalle mediapersoona Kimmo Vehviläiselle tuesta ja oman viestinsä tuomisesta osaksi etäYIMBY 2023 tapahtumaan.

Villa Huvin ystävät ry kiittää suuresti kaikkia etäYIMBY 2023 liikunta- ja hyväntekeväisyys tapahtumaan osallistumisesta. Tämä meidän yhteinen liikunta- ja hyväntekeväisyystapahtuma tuotti merkittävän rahasumman Villa Huvin asukkaiden virkistys- ja kerhotoimintaan.

Hyvää syksynjatkoa kaikille, tavataan taas ensivuonna!