Lyyli mahdollistaa hyvä arjen Villa Huvissa

Lyyli toimii Villa Huvin Sinisiiven siipivastaavana. Hänen tehtäviinsä kuuluu vuoro- ja työnjaonsuunnittelu, asukkaiden harrastus- ja asiointimenojen järjestely ja hoitotyö eli olla laajasti mukana asukkaiden elämässä.

Pidän työstä, koska siinä joutuu lähes päivittäin haastamaan itseään ja voikin tulla täysi u-käännös kesken päivän


Lyyli kertoo työstään Villa Huvissa seuraavasti:
– Jokainen päivä on erilainen, vaikka se tietenkin toteutuu tietyn rakenteen mukaan”, tämä juuri tekeekin työstä mielenkiintoisen. Voin myös itse ohjata päivän kulkua, yhdessä Villa Huvin asukkaiden kanssa. Pidän työstä, koska siinä joutuu lähes päivittäin haastamaan itseään ja voikin tulla täysi u-käännös kesken päivän, mutta silti pitää saada asiat luistamaan. Työ on ratkaisukeskeistä ja se motivoi minua erityisesti.


Mukavana asiana Villa Huvista Lyyli tuo esiin sen, että voi myös itse kokea monia kivoja asioita vieraillessaan Villa Huvin asukkaiden kanssa mitä ihmeellisimmissä näyttelyissä ja harrastuksissa, johon ei muuten tulisi mentyä. Lyyli pohtii myös, että ”hänen työnsä on myös avartanut hänen lastensa näkemyksiä, heidän vieraillessaan äidin työpaikalla ja tavatessaan Villa Huvin asukkaita”.


Mitä haluaisit kertoa itsestäsi?
– Olen helposti innostuva, hieman kilpailuhenkinen ja tavoitteellinen ihminen. Asetan itselleni haasteita niin töissä kuin vapaa-ajalla ja harrastuksissani, urheilu ja liikunta ovat elämän suola, josta saan hyvää energiaa arkeen. Kait mä ole aika helposti lähestyttävä ihminen, kun miettii laajaa tuttavapiiriäni ja uusia tuttavuuksia näyttää syntyvän jatkuvasti.

Takaisin