Tiina – viilasi lääkeprosessin kuntoon

Tiina toimii Villa Huvissa palvelukoordinaattorina ja sairaanhoitajana, sekä myös Villa Huvin esihenkilönä Villa Huvin johtajan Marjun ollessa poissa.

Tiinan tehtäviini kuuluu töitä laidasta laitaan, johon mm. sisältyy lääkehuolto, lääkehoitosuunnitelma, reseptit, lääkelistat, perehdytyskansio, laskutus, PATO koordinaatio ja joskus myös asukastyötä apukäsinä”.

”Lääkeprosessi ja sen tarkoitus on sinänsä sama kuin muuallakin, mutta sen viilaamisessa oli mukavaa se, että joutui itsekin selvittämään ja miettimään asioita ja haastamaan itseänsä Tiina toteaa”.

Tiinan mielestä Villa Huvissa on parasta työkaverit, jotka ottivat uuden henkilön hienosti vastaan

ja myös ehdottomasti Villa Huvin ihanat asukkaat. Itselleni oli yllätys kuinka nopeasti asukkaat veivät sydämeni mennessään. Villassa on myös ihanat puitteet ja myös se, että meillä on oma keittiötyöntekijä, joka tekee maukasta ruokaa.  ”Oottehan te vanhemmatkin ihan ihania”, naurahtaa Tiina lopuksi

Tiina toteaa myös, että harvassa työpaikassa voi käydä työaikana teatterissa, näyttelyissä, uimassa ja vaikka milloin tahansa ulkoilemassa. Tämähän on mahdollista koska asukkaat harrastavat ja siinä myös hänen hoitajansa pääsee nauttimaa asioista työnsä ohessa.

Tiinan työn vastapainoa on tietysti vapaa-aika, josta osa menee Erkka-nuorten ratsastusavustamisessa ja kilpailuissa ja Minni koirasta huolehtimiseen.

”Kaiken kruunaa kuitenkin kesälomapurjehdukset Saaristomerellä ja meri elämä yleensäkin” – siellä sielu todella lepää merta katsellessa

Kuvassa Minni koira perheen purjeveneessä Saaristomeren satamassa.

Takaisin