Carola – Parasta ruuanlaitossa on tehdä hyvää ruokaa tuoreista raaka-aineista ja että se maistuu Villa Huvin asukkaille

Mitä teet Villa Huvissa?

Töihin kuuluu aamupalojen, lounaiden, päivälisten ja viikonloppujen ruokien valmistus ja kaikki mitä keittiöön yleensäkin kuuluu. Suunnittelen myös ruokalistat ja teen raaka-ainetilaukset. 

Rakastan ruuanlaittoa ja erityisesti maistuvan kotiruuan laittamista. 

Haluan tehdä ruuat alusta alkaen tuoreista raaka-aineista, jolloin perunamuusi tehdään tuoreista perunoista, vihannekset ovat tuoreita ei pakasteita ja myös Pesto tehdään alusta alkaen, silloin se maistuu. Haluan myös käyttää tuoreita yrttejä mahdollisimman paljon.

Myös ylijääneet ruuat käytetään hyödyksi, puurosta tehdään sämpylöitä ja perunat paistetaan seuraavana päivänä. Minusta on hyvä että ruokaa ei mene hukkaan eikä tule hävikkiä.

Todella harvassa paikassa saa tehdä oikeasti ruokaa tuoreista raaka-aineista, täällä saa ja se olikin minulle tärkeä asia ja jopa ehtona tänne tullessani. En ole varsinaisesti mikään kakkujen vääntäjä enemmänkin täyttäjä, mutta piirakoita kyllä syntyy.

Olen myös Villa Huvin taidekerhon vetäjä joka toinen viikko. On mukavaa höpöttää porukan kanssa ja tehdä yhdessä taidetta. On hienoa nähdä, miten innokkaita taitelijoita Villan asukkaat ovat ja inspiraatiota kyllä löytyy.

Carola kertoo, että hän tykkää ehdottomasti olla töissä Villa Huvissa. Olen nähnyt elämäni aikana paljon erilaisia paikkoja ollessani lähihoitajana useassa paikassa sekä vuoroissa että yökkönä. Täällä on poikkeuksellinen henkilökunta, jolla on kivaa töissä ja kun heillä on kivaa niin asukkaillakin on kivaa. Työaverit sekä asukkaat ovat huumorintajuisia porukkaa. 

Vapaa-aikoina harrastan maalaamista.

Jos olisin Lotto-voittaja en varmasti tekisi mitään muuta, Carola kertoo aivan ensimmäiseksi.

Maalaaminen on niin terapeuttista, että kaikki muut ajatukset muista hommista tai ongelmista häviävät ja keskityt vain siihen, mitä sillä hetkellä teet.

Minulla on ollut eläinkauppa, omia kanoja, lampaita, pupuja, koiria, papukaijoja, kissoja ja hevosia, josta kaiketi voi arvata, että eläimet ovat toinen harrastukseni. Välillä enemmän ja välillä vähemmän, mutta aina on jotakin eläimiä oltava.

Tällä hetkellä kanssani asustaa yksi kissa, kaksi koiraa sekä neljä pientä papukaijaa. Jos haluat tutustua Carolan töihin niin katso Instagram @artbycarolap.

Takaisin