Osallistu YIMBY 10 vuotta juhlatapahtumaan

Yes in my Backyard YIMBY hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään 10 kerran 24.8. -10.9.2023, on siis YIMBY tapahtuman juhlavuosi.

Tapahtuma järjestetään etäYIMBY tapahtumana. Tapahtumalla keräämme varoja Villa Huvin nuorten harrastus ja – virkistystoimintaan. Näitä ovat olleet mm. taide- ja musiikkikerhot, teatteri- ja konserttitapahtumat, musiikkivälineiden ja askartelutarvikkeiden hankinta, retket ja myös nuorten yhteisten juhlien järjestäminen Villa Huvissa. Voit tutustua näihin lyhyen videon kautta.

Juostaan, kävellään, pyöräillään, soudetaan, hiihdetään tai uidaan niin monta kilometriä  kuin ehditään tai jaksetaan omaan tahtiin ja missä paikassa tahansa. Kaikki liikuntamuodot käyvät, joissa matkaa voidaan mitata. Yhteinen tavoitteemme on liikkua yhdessä vähintään 2.500 kilometriä.

Voit Ilmoittaa jokaisen suorituksen jälkeen kilometrimääräsi ja tavan jolla liikuit linkistä avautuvalla lomakkeella Kilometrien rekisteröinti. Kilometrejä ei ole pakollista ilmoittaa voit osallistua tapahtumaan hyväntekeväisyys mielessä vain hyvän asian puolesta.

Olisi mukavaa jos jakaisit etäYIMBY kuviasi matkasi varrelta Facebook sivustollamme tai 

voit myös lähettää kuvat ja siihen liittyvän tekstin sähköpostilla villa.huvi@gmail.com.

Päivitämme etäYIMBY:n aikana kertynyttä yhteistä kilometrimäärää Facebook sivuillamme. Tapahtuman päätyttyä julkaisemme kertyneen kokonaiskilomerimäärän ja palkitsemme kolme eniten kilometrejä keränneet  ja myös muutamia ”parhaita liikkujia” sekä myös hauskimman kuvan tai videon.

Mukaan pääset maksamalla 10 euroa Villa Huvin ystävät ry:n tilille FI42 5800 1320 4675 40 viite: 75404

Tapahtumalla on pienkeräyslupa  RA/2023/732

Jaa tätä kutsua edelleen omassa tuttavapiirissäsi ja kannusta liikkumaan hyvän asian  puolesta!

Mukavaa liikkumisen iloa kaikille